петък, 30 септември 2011 г.

Документален филм за "Саут Парк" | Прес издание


"ШЕСТ ДНИ ДО ЕФИР: КАК СЕ ПРАВИ САУТ ПАРК"
ЕКСКЛУЗИВЕН ЗАДКУЛИСЕН ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ
НА АРТЪР БРАДФОРД
С ПРЕМИЕРА ПОНЕДЕЛНИК, 10 ОКТОМВРИ


--------
Известният Документалист Артър Брадфорд Получава Безпрецедентен Достъп
До Създателите Трей Паркър и Мат Стоун По Време На Продукцията 
На Първата Половина На 15 Сезон
--------

"Ако "Саут Парк" е една от най-великите телевизионни комедии, то тя не е велика, защото е безразсъдна, а заради серията от забавни, злободневни притчи."
- "Ню Йорк Таймс", 28 април, 2004 г.

"Стоун и Паркър не изпитват страх. Не им пука какво мислят другите, нито пък се притесняват кого обиждат. Вече десетилетие продължават да държат всички фронтове, продължават да са неизвинително пренебрежителни, груби и жестоки към почти всекиго, както и трябва да бъде."
- "Сан Франциско Кроникъл", 15 юли, 2006 г.

"Диалогът в "Саут Парк" може да бъде както безусловен, така и умерен 
и точно толкова вулгарен, колкото и проницателен." 
- "60 Минути", 25 септември, 2011 г.


Известният документалист Артър Брадфорд получи безпрецедентен достъп до Трей Паркър и Мат Стоун, творческите гении, стоящи зад носителят на награди "Еми" и "Пийбоди" "Саут Парк". Заснет в рамките на три месеца в студиото на "Саут Парк" в Лос Анджелис, този ексклузивен документален филм проследява точния процес на изготвянето на един епизод за по-малко от седмица. Камерите на Брадфорд ни разкриват високо-натоварващата работна среда на Паркър и Стоун, която им позволява да превърнат една идея в 22-минутен епизод всяка седмица. Едночасовият документален филм ще бъде излъчен в понеделник, 10 октомври.

"Искахме да направим нещо, което да се хареса както на хардкор феновете, така и на обикновените зрители", казва Брадфорд. "Трей и Мат са двама от най-интересните хора, които познавам, и начина, по който правят "Саут Парк", е изключително пленителен и вдъхновяващ."

"Този документален филм предлага безпрецедентен поглед върху истинската гениалност на Трей Паркър и Мат Стоун", казва Алтерман. "Ако се придържат към нея, съм убеден, че "Саут Парк" ще се превърне в хитовото предаване, за което винаги са мечтали."

Документалният филм включва също и задълбочени интервюта с Паркър и Стоун относно тяхното работно партньорство и размисли върху най-значимите моменти от кариерата им като създаването на оригиналния късометражен филм "Духът на Коледа", както и незабравимото им появяване на наградите "Оскар" през 2000 г., когато излязоха на червения килим, облечени в женски дрехи.

Ето и официалния трейлър на "6 Дни до Ефир: Как се Прави Саут Парк".



Вижте и част от зад кулисите на епизод "ХюмънсентайПад".


Няма коментари:

Публикуване на коментар